~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.........Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας».
..............Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* ειδήσεις & κείμενα για την ελληνική κοινωνία * χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωση για έναν ελεύθερο και σκεπτόμενο πολίτη *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο bazaar UNICEF στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ "Σύνταγμα"



Δελτίο Τύπου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNICEF - Ανδρ. Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37, 161 21 Καισαριανή
Τηλεφωνικό Κέντρο:             210 72 55 555      , Φαξ: 210 72 52 555210 72 35 555
Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2011
Χριστουγεννιάτικο bazaar UNICEF στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ "Σύνταγμα"
Με έκθεση φωτογραφίας για το έργο της οργάνωσης κατά του υποσιτισμού
Η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών, μικρούς και μεγάλους, στο μεγάλο της γιορτινό bazaar που διοργανώνει με την ευκαιρία εορτών των Χριστουγέννων στο οποίο θα διατίθεται ολόκληρη η Χειμωνιάτικη Συλλογή Ειδών και Δώρων της UNICEF 2011-2012.
Το bazaar θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2011, στο σταθμό του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και θα λειτουργήσει για τρεις ημέρες, μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.
Οι πρωτότυπες ιδέες δώρων της UNICEF περιλαμβάνουν εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Επιπλέον εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη που μπορούν να συνοδεύσουν τις ευχές σας, παιχνίδια, διακοσμητικά, ημερολόγια, φούτερ, κασκόλ, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γούρια και διακοσμητικά ρόδια και άλλα αγαπημένα προϊόντα της UNICEF.
Στο χώρο της εκδήλωσης παρουσιάζεται επίσης μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας της UNICEF με κεντρικό θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών σε όλο τον κόσμο καθώς και ντοκουμέντα από τις σωτήριες παρεμβάσεις της οργάνωσης για την προστασία των παιδιών στο Κέρας της Αφρικής.
Τα έσοδα από το bazaar θα ενισχύσουν τα προγράμματα της UNICEF κατά της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη.
Χορηγοί Επικοινωνίας οι ραδιοσταθμοί ENERGY 88.6, PEPPER 96.6 και OASIS 88.0
Η UNICEF ευχαριστεί τους χορηγούς και την εταιρία VISION Exhibition Display p.o.p. Solutions, για την υποστήριξή της.
Η UNICEF είναι για περισσότερο από 60 χρόνια η κορυφαία οργάνωση στον κόσμο που φροντίζει για την υγεία, την εκπαίδευση, τη διατροφή και την προστασία εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Το έργο της στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές προσφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου